Bonusrutan

Har du någon gång skrapat en Trisslott från Svenska spel så vet du att det finns en ruta som hetat X gånger vinsten. En ruta som gett dig möjligheten att multiplicera din vinst med ett tal mellan ett och tio. Nu har Svenska spel utvecklat lotten lite till och istället för X gånger vinsten finns det nu en bonusruta. En ruta som ger dig som spelar en ännu större möjlighet till härliga vinster på Trisslotten. Med den kan du inte bara multiplicera din vinst, du kan till och med göra en nitlott till vinstlott! Den ger dig många fler möjligheter att vinna på fler sätt än tidigare och gör den älskade Trisslotten ännu mer spännande.

Fler sätt att vinna på Triss!

Ja, att Trisslotten är vår mest älskade skraplott genom åren råder det väl inga tvivel om. Den har funnits i mer än 25 år nu och gjort många svenskar till lyckliga miljonärer. Nu för tiden är det dessutom betydligt oftare än förr som någon vinner miljonen eller mer på Triss. Nu har man alltså gjort lotten ännu lite roligare och ännu lite mer spännande genom att byta ut rutan med X gånger vinsten till en bonusruta. Bonusrutan finns både på den vanliga Trisslotten och på Dubbeltriss den lite större Trisslotten. Under det skrapbara lagret kan det dölja sig flera olika saker som gör att du vinner mer eller vinner trots att du trodde lotten var en nitlott. Så först skrapar du dina nio eller 18 rutor som vanligt. Sedan är det dags för bonusrutan, om det där står x1 ja då är det en vanlig enkel vinst om lotten är en vinstlott. Står det istället x2 får du dubbla din vinst på lotten, står det x5 får du multiplicera din vinst med fem och står det x10 får du multiplicera din vinst hela tio gånger. Men nu kommer den stora tvisten på den nya bonusrutan. Står det istället ett belopp i bonusrutan så får du använda det för att få tre lika på din lott och vinna. Har du riktig tur, ja då står det en stjärna + tre lika belopp. Får du fram det, ja då har du verkligen fått jackpott, då vinner du nämligen summan av alla belopp i skrapfälten som en enda jättevinst!

Som du säkert förstår så gör alltså bonusrutan stor skillnad, för även om din lott till en början ser ut att vara en nitlott utan vinst så kan den vara en riktig vinstlott. Som dem säger på Svenska spel ”Plötsligt händer det”!