Skrapa online

För inte så längesedan lanserade Svenska spel sin trisslott online, numera kan man alltså skrapa direkt på deras hemsida. Dessutom kan man köpa och skrapa trisslotter via sin mobiltelefon om man har en smartphone.

Att skrapa online är precis lika enkelt som att skrapa en fysisk lott, om inte enklare. Vill man så går det även att hitta andra skraplotter online på olika spelsajter. För att skrapa triss online behöver man inte ens särskilt mycket datorvana. Det går till så att man klickar på symbolen för trisslotter och väljer en lott. Om man inte redan har ett spelkonto hos Svenska spel så skapar man det genom att fylla i ett enkelt formulär, sedan fyller man på pengar på sitt spelkonto och köper lott. För att skrapa så kan man, om man vill, välja ett ”skrapverktyg” som man sedan skrapar med genom att föra muspekaren fram och tillbaka över lotten på skärmen. Det går även att trycka på en knapp som heter ”skrapa automatiskt”, då skrapas lotten på en gång och du ser direkt om det är vinst eller inte.

Vill du se hur det fungerar utan att betala så klickar du bara på ”demolott” då kan du prova att skrapa gratis men kan inte heller vinna något. Vinstplanen hittar man enkelt på menyraden på hemsidan. Det kostar lika mycket att spela online som att köpa en fysisk lott, men det är otroligt bekvämt och enkelt att spela hemifrån på datorn.